ναυαγοί

kittaro blog



kittaro




με κουλτουριάρικη διάθεση, το χρόνο μας, σαν πεπρωμένο εμφανίζουν... οφείλουμε τάχα, να τον αποδεχτούμε και να τον μετρήσουμε, όπως αυτοί μας ορίζουν θα πουν... και το πνεύμα μας, επειδή εμπίπτει σ' αυτόν, ανεκπλήρωτο θα παραμένει, στη διαδικασία αναβαθμίσεων, διαβαθμίσεων, αντισταθμίσεων... μέχρι τη στιγμή της πτώσης, στ' απόλυτο κενό, δέσμιο είναι θ' ακούσεις... μονάχα που... η πτώση μου τούτη, δεν εμπίπτει στη σφαίρα του δικού σας χρόνου, μα... στην ίδια μου τη φύση... μαθηματικός ο τύπος σας, περίτεχνα, φυσικό φαινόμενο παριστάνει... όμως, το προϊόν σας τούτο με μηδέν ισούται...  υποδηλώνοντας την πλήρη έλλειψη ποσότητας, μεγέθους κι ανυπαρξίας... για ν' εξακολουθήσει κανείς ανάσες να μετρά, για να μπορέσει θετικά πρόσημα να προσθέσει, πρέπει το ταχύτερο απ' την εξίσωση σας αυτή να δραπετεύσει... κάθε ευφυής άνθρωπος στον εαυτό του, τ' οφείλει αυτό... να διαφύγει, απ' το απέραντο κενό της ανυπαρξίας σας... σε τούτη τη διαδρομή, αρκετούς συνάντησα, που σαν σωτήρες όπως εσείς μου συστήθηκαν... περίτεχνα καμουφλαρισμένοι ναυαγοί που δεν ξέραν καν... να κολυμπούν!!! 


βιώματα
Αυγούστου 17, 2012
6

Σχόλια

  1. Τους σωτήρες δε χρειάζεται να περιμένεις να σου συστηθούν ως τέτοιοι... φαίνονται μακριά σαν φάροι στο σκοτάδι της ζωής μας... πίστεψέ με δε τους μπερδεύεις...ακόμη κι αν το θέλεις...

    Οσο για τους ναυαγούς... δεν είναι θέμα καμουφλάζ... είναι θέμα δυνατότητας... το κολύμπι δεν είναι για όλους... είναι για κείνους που γνωρίζουν την τεχνική... και ναι δυστυχώς για κείνους, υπάρχουν και κείνοι οι ναυαγοί που δεν ξέρουν να κολυμπούν και πιάνονται από μια σανίδα... μπορεί να'σαι εσύ... μπορεί και γω... το κακό με τις σανίδες είναι ότι είναι "αναλώσιμες"... μιας και ο ναυαγός τις πεταει μόλις φτάσει στην ακτή.

    Καλό βράδυ kittaro! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Once again, the words produced by the translation device leave me with questions, Kittaro, so I might be misunderstanding some of what you write. I will search for more devices so I can compare the results.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανείς δεν έχει ανάγκη τους σωτήρες... κι αν ακόμη ναι, δε μιλώ για αυτούς...

    κι όσο για τους ναυαγούς, δεν έχουν καν την ικανότητα να διακρίνουν τις σανίδες αυτές, πόσο μάλλον να τις χρησιμοποιήσουν - εκμεταλλευτούν...

    να είσαι καλά λιακάδα, σ' ευχαριστώ πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. don't worry dear friend fram... take your time... your visit is my pleasure!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο μου χε λείψει η γραφή σου kitt@ro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσύ να δεις πόσο μας έχεις λείψει Estella μου... ελπίζω να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Search

Follow